Szukamy kandydata na stanowisko Dyrektor Oddziału

10/03/2021

miejsce pracy: Bielsko-Biała – Jaworze

Zakres obowiązków:

• budowanie strategii sprzedażowej i marketingowej w oddziale oraz czynny udział w jej wdrażaniu w celu wzrostu sprzedaży we współpracy z podległym zespołem,
  • aktywne pozyskiwanie klientów,
  • bezpośredni nadzór nad kluczowymi klientami,
  • zarządzanie zespołami odpowiedzialnymi za sprzedaż, w tym tworzenie planów sprzedaży oraz późniejsze egzekwowanie wyników,
  • rozwijanie oferty handlowej pod kątem zapotrzebowania rynku we współpracy z product managerami,
  • badanie rynku, wyszukiwanie oraz ocena szans rynkowych dotyczących sprzedaży towarów i monitoring działań konkurencji.

Oferujemy:

• atrakcyjne i stabilne warunki zatrudnienia oraz premie motywacyjne,
  • pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, jednym z liderów w swojej branży,
  • możliwość rozwoju zawodowego.

Od kandydatek/ów oczekujemy:

• doświadczenia w branży elektroinstalacyjnej,
  • samodzielności i bardzo dobrej organizacji,
  • minimum trzyletniego doświadczenia na podobnym stanowisku,
  • wykształcenia minimum średniego – preferowane techniczne,
  • doskonałej znajomości obsługi komputera w tym programu Excel
  • zaangażowania i skuteczności w realizacji wyznaczonych celów,
  • inicjatywy i dynamiki,
  • prawa jazdy kat. B i gotowości do wyjazdów służbowych.

CV prosimy przesyłać na adres e-mail: rekrutacja@ke.pl

Prosimy o podpisanie następującej klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę Kaczmarek Electric S.A. dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)). Wyrażam też zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie przyszłych procesów rekrutacyjnych.

Informujemy, że Administratorem danych jest Kaczmarek Electric S.A. z siedzibą w Wolsztynie przy ul. Gajewskich 32. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Pobierz ogłoszenie
Pobierz klauzulę