Poszukujemy kandydata na stanowisko Dyrektora Oddziału Lublin

14/05/2020

Szukamy osoby energicznej, kontaktowej z doświadczeniem w sprzedaży artykułów elektrotechnicznych oraz w kierowaniu zespołem handlowym, która poprowadzi Oddział Kaczmarek Electric Lublin.

Do zakresu obowiązków Dyrektora Oddziału należy:

• Budowanie strategii sprzedażowej i marketingowej w oddziale oraz czynny udział w jej wdrażaniu w celu wzrostu sprzedaży we współpracy z podległym zespołem.
  • Aktywne poszukiwanie klientów.
  • Bezpośredni nadzór nad obsługą kluczowych klientów.
  • Zarządzanie zespołem odpowiedzialnym za sprzedaż, w tym tworzenie planów sprzedaży oraz późniejsze egzekwowanie wyników.
  • Nadzór oraz rozliczanie zespołu handlowego.
  • Rozwijanie oferty handlowej pod kątem zapotrzebowania rynku we współpracy z Product Managerami.
  • Badanie rynku, wyszukiwanie oraz ocena szans rynkowych dotyczących sprzedaży towarów i monitoring działań konkurencji.

Od Kandydatek/ów oczekujemy:

• Wykształcenia wyższego (preferowane techniczne lub ekonomiczne)
  • Bardzo dobrej organizacji i samodzielności
  • Doświadczenia w branży elektroinstalacyjnej
  • Doświadczenia na podobnym stanowisku min. 3 lata
  • Doświadczenia w zarządzaniu zespołem
  • Zaangażowania i skuteczności w realizacji wyznaczonych celów
  • Inicjatywy i dynamiki
  • Doskonałej znajomości obsługi komputera w tym programu Excel
  • Prawa jazdy kat. B i gotowości do wyjazdów służbowych

CV i list motywacyjny prosimy przesyłać na adres: leslaw.pustul@ke.pl

Prosimy o podpisanie następującej klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę Kaczmarek Electric dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)). Wyrażam też zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie przyszłych procesów rekrutacyjnych.

Informujemy, że Administratorem danych jest Kaczmarek Electric S.A. z siedzibą w Wolsztynie przy ul. Gajewskich 32. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.