Poszukujemy kandydata na stanowisko dyrektor oddziału

25/03/2021

miejsce pracy: Kraków

Do zadań osoby na tym stanowisku należeć będzie:

• budowanie strategii sprzedażowej i marketingowej w Oddziale oraz czynny udział w jej wdrażaniu w celu wzrostu sprzedaży we współpracy z podległym zespołem,
  • aktywne pozyskiwanie klientów
  • bezpośredni nadzór nad Kluczowymi Klientami
  • zarządzanie zespołem odpowiedzialnym za sprzedaż, w tym tworzenie planów sprzedaży oraz późniejsze egzekwowanie wyników
  • nadzór oraz rozliczanie zespołu handlowego
  • rozwijanie oferty handlowej pod kątem zapotrzebowania rynku we współpracy z Product Managerami
  • podejmowanie działań w zakresie poprawy produktywności, efektywności kosztów, poprawy jakości oraz wzrostu sprzedaży na Oddziale
  • badanie rynku, wyszukiwanie oraz ocena szans rynkowych dotyczących sprzedaży towarów i monitoring działań konkurencji

Oferujemy:

• atrakcyjne i stabilne warunki zatrudnienia oraz premie motywacyjne
  • pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, jednym z liderów w swojej branży
  • możliwość rozwoju zawodowego

Nasze oczekiwania:

• doświadczenie w branży elektroinstalacyjnej
  • minimum 3-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
  • doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • zaangażowanie i skuteczność w realizacji wyznaczonych celów
  • inicjatywa i dynamika w działaniu
  • samodzielność i bardzo dobra organizacja pracy
  • wykształcenie minimum średnie (preferowane techniczne)
  • doskonała znajomość obsługi komputera w tym programu Excel
  • prawo jazdy kat. B i gotowość do wyjazdów służbowych

CV prosimy przesyłać na adres e-mail: rekrutacja@ke.pl

Prosimy o podpisanie następującej klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę Kaczmarek Electric S.A. dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)). Wyrażam też zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie przyszłych procesów rekrutacyjnych.

Informujemy, że Administratorem danych jest Kaczmarek Electric S.A. z siedzibą w Wolsztynie przy ul. Gajewskich 32. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Pobierz ogłoszenie
Pobierz klauzulę